Henkilöstötarinassa Miika Jokiperä

Vuonna 2017 Isännöintipalvelu Isarvon Kallion toimistoon asteli uusi isännöitsijä, Miika Jokiperä, jolla taskussaan on IAT (isännöitsijän tutkinto) ja ITS (isännöinnin jatkotutkinto).  

 

Nykyään Kampissa vastaavana isännöitsijänä työskentelevä Miika on erinomainen esimerkki mielikuvia rikkovasta isännöitsijästä – hän kuuntelee mieluiten Five Finger Death Punchia ja kuuluva nauru on erityisen herkässä. 

Miika, kerrohan itsestäsi? 

Olen naimisissa, ikää 37 vuotta ja kaksi lasta. Perheeseen kuuluu myös kaksi kissaa ja koira. Vapaa-aika kuluukin lasten ja koiran kanssa ulkoillessa, salilla ja välillä kirjan kanssa rauhoittuessa. Joskus täytyy vähän tutkailla osakekursseja, Miika kertoo hymyillen. 

Lukion jälkeen oli erilaisia rakennusalan töitä, golfalan liikkeessä myyntiä sekä jalkapalloa. Jalkapallosta kaavailin ihan ammattilaisuutta ja siihen tähtäsin tiukasti, mutta se ei vain enää ollut mahdollista sairastumisen jälkeen, hän jatkaa. 

Isarvolla mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua

Kallion toimistosta luovuttiin 2018 ja toimiston väki siirtyi Kamppiin. Vuonna 2019 Isarvo muutti hallintorakenteita ja joulukuussa 2019 Miika siirtyi Helsingin vastaavaksi isännöitsijäksi.  

Isarvo on kokonaisuutena laadukas toimisto, asiakaspalvelumme on ripeää, isännöitsijät saa aidosti kiinni. Yhteistyömme taloyhtiöiden hallitusten kanssa on avointa ja ihmisläheistä. Isarvon iso plussa on mahdollisuus kehittää itseään ja kouluttautua, kehittää toimintatapoja ja käytäntöjä. Tullessani Isarvolle tuli tervetullut olo, oikeasti oltiin mielissään ja iloisia uudesta työkaverista. Töiden jakaminen työkavereiden kesken on ollut vaivatonta ja luontevaa. Mukavia ovat myöskin olleet keväiset hedelmät, yhteiset aamiaiset ja muut yhteishenkeä kasvattavat pienet jutut, Miika iloitsee. 

Pientä kivaa: 

Lempiruoka: Hyvä sisäfilepihvi 

Lomakohde: Tykkään matkustella paljon, on mahdoton sanoa lempikohdetta, kaikki ovat olleet lempikohteita vuorollaan. Seuraavaksi haluaisin mennä Kroatiaan. 

Lempikappale: Kaikkiruokainen musiikin suhteen, raskas tyyli kyllä uppoaa parhaiten. Five Finger Death Punch on hyvä! 

Lempijuoma: Ylähyllyn punaviini