Etsimme isännöinnin ammattilaisia – avoimet työpaikat

Katso TE-Liven tallenne meistä työnantajana ja avoimista työtehtävistä! Videolla äänessä Kuopion vastaava isännöitsijä ja aluevastaava Pasi Pesonen sekä Varkauden vastaava isännöitsijä Kaisa Heiskanen. Millaista meillä on olla töissä, miten me tuemme ammattilaisiamme? Miksi juuri Isarvo on erinomainen työpaikka?

KATSO TALLENNE TÄSTÄ >>

Oletko sinä uusi Tampereen toimiston vastaava isännöitsijä ja uusi yksikön johtajamme?

Etsimme nyt Tampereelle kokenutta isännöitsijää, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Työssäsi vastaavana isännöitsijänä vastuullasi ovat ​isännöitävien taloyhtiöiden lisäksi oman yksikkösi vetäminen ja kehittäminen osana ammattitaitoista tiimiä.

Tukenasi on yhteen hitsautunut Tampereen henkilöstö, mutta myös muiden toimistojen vastaavien isännöitsijöiden tiimi sekä konsernin johto. Lisäksi pääset osaksi johtoryhmää vaikuttamaan toimintamme kehittämiseen ja päätöksentekoon.

Vastaava isännöitsijä vastaa myös yksikkönsä myynnistä, johon olemme panostaneet merkittävästi. Saat koulutuksen, selkeän prosessin myyntiin sekä myyntivalmentajan tuen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta myynnistä.

Työpaikkana olemme rento ja parhaita käytänteitä hakeva, vakaa perhekonserni. Koemme päätavoitteeksemme kasvattaa taloyhtiöiden arvoa, ja tähän tähtäämme osaavalla henkilökunnalla, asiakaspalveluasenteella ja ratkaisukeskeisellä toiminnalla. Tehtävässä saat kilpailukykyistä palkkaa.

Mikäli olet iloinen ja rento, isännöitsijän ammattitutkinnon omaava isännöitsijä, laita hakemuksesi viipyilemättä sähköpostilla!

Hakemukset ansioluetteloineen sekä lisätietoa tehtävästä:
Marcus Johansson, marcus.johansson@isarvo.fi / 044 7655978
Pasi Pesonen, pasi.pesonen@isarvo.fi / 040 593 6353​​​

 

Tutustu meihin työnantajana ja avoimiin tehtäviin TE-live infolähetyksessä 17.5.2022 klo 11! Voit katsoa lähetystä ja lähettää chatin kautta kysymyksiä työnantajalle, myös anonyymisti, TE-liven sivuilla osoitteessa https://te-live.fi/live/pohjois-savo⁠ Lähetyksestä jää tallenne TE-liven sivuille https://te-live.fi/lahetykset/Ct7hiyoJy

Isännöintipalvelu Isarvo Oy on palvellut asiakkaitaan menestyksellisesti jo yli kolme vuosikymmentä. Tarjoamme nykyaikaista isännöintipalvelua yhdeksällä paikkakunnalla. Työllistämme n. 50 palveluhenkistä isännöinnin ammattilaista. Asiakasyhtiöiden taloudesta ja kiinteistöstä pidetään hyvää huolta, teemme oikeita asioita ja tuotamme arvoa kiinteistölle.

Haemme Varkauden toimistoon vakituiseen työsuhteeseen hallinnollista isännöitsijää.

Olet innovatiivinen, uudistumiskykyinen ja organisointitaito sekä ajanhallinta ovat vahvuuksiasi. Asiakaspalvelu on Sinulle luontaista ja palveluhenkisyys itsestäänselvyys. Mikäli sinulla on riittävät näytöt isännöinnistä ja alalle soveltuva koulutus esim. IAT. Katsomme nämä eduksi tehtävän hoidossa. Olemme myös valmiita kouluttamaan Sinusta meille isännöitsijän, mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta tai alalle soveltuvaa koulutusta. Tällöin asenteesi ja motivaatiosi ratkaisevat. Kokemus hankejohtamisesta ja talousosaamisesta katsotaan myös eduksi.

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kehittämisestä, toimintakyvystä, hallinnosta sekä taloudesta. Omistat ajokortin ja ajoneuvon, jolla liikut kohteista toiseen. Eniten huomiota kiinnitämme kuitenkin henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi ja asenteeseen.

Jos tämä tuntuu Sinulta, niin saatat olla meidän tuleva työkaveri!

Tarjoamme vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkan.  Saat myös tarpeellisen ammatillisen lisäkoulutuksen. Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöintityöhön tarvittavat tietojärjestelmät. Pääset toimimaan hyvässä tiimissä ja saat tarvittavan tuen menestyäksesi yhdessä meidän kanssamme.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.05.2022 osoitteeseen pasi.pesonen@isarvo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Pesonen p. 040 593 6353 tai pasi.pesonen@isarvo.fi tai Marcus Johansson p. 044 765 5978 marcus.johansson@isarvo.fi.

 

Tutustu meihin työnantajana ja avoimiin tehtäviin TE-live infolähetyksessä 17.5.2022 klo 11! Voit katsoa lähetystä ja lähettää chatin kautta kysymyksiä työnantajalle, myös anonyymisti, TE-liven sivuilla osoitteessa https://te-live.fi/live/pohjois-savo⁠ Lähetyksestä jää tallenne TE-liven sivuille https://te-live.fi/lahetykset/Ct7hiyoJy

Modernia isännöintiä suurella sydämellä – avoimet työpaikat! Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti isännöintialan ammattilaisia. Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöintiohjelmat ja sähköiset kanavat taloyhtiöiden talouden seurantaan sekä viestintään. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua yli toimistorajojen, etkä jää yksin. 

Tiimimme toimivat yhdeksällä paikkakunnalla. Puhallamme yhteen hiileen, kehitämme osaamista ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin.

Isarvo on moderni, uudistuva ja ajan hengessä kiinni oleva, välittävä isännöintitoimisto. Meille on tärkeää tehdä työmme läpinäkyvästi, reilusti ja suurella sydämellä.

Ota yhteyttä

Kiinnostaako ura vakavaraisessa, reilussa ja asiakaslähtöisessä työympäristössä? Ota yhteyttä oman alueesi vastaavaan isännöitsijään ja sovi tapaaminen – toimistolla tai etänä. Katso yhteystiedot alta tai valitse alueesi toimisto tästä.

Kuopio

Pasi Pesonen

040 593 6353
pasi.pesonen@isarvo.fi

Tampere

Mikko Isoniemi

044 765 5976
mikko.isoniemi@isarvo.fi

Helsinki (Kamppi)

Miika Jokiperä

044 765 5962
miika.jokipera@isarvo.fi

Varkaus

Kaisa Heiskanen

040 551 0124
kaisa.heiskanen@isarvo.fi

Hyvinkää, Riihimäki

Virpi Nikkanen

050 572 3643
virpi.nikkanen@isarvo.fi

Espoo

Magnus Sjölund

0447511680
magnus.sjolund@isarvo.fi

Uratarinat

Ajankohtaista