Etsimme isännöinnin ammattilaisia – avoimet työpaikat

Isännöintipalvelu Isarvo Oy on palvellut asiakkaitaan menestyksellisesti jo yli kolme vuosikymmentä. Tarjoamme nykyaikaista isännöintipalvelua yhdeksällä paikkakunnalla. Työllistämme n. 50 palveluhenkistä isännöinnin ammattilaista. Asiakasyhtiöiden taloudesta ja kiinteistöstä pidetään hyvää huolta, teemme oikeita asioita ja tuotamme arvoa kiinteistölle.

Katso TE-Liven tallenne meistä työnantajana ja avoimista työtehtävistä! Videolla äänessä toimitusjohtaja (ent. aluejohtaja) Pasi Pesonen sekä Varkauden vastaava isännöitsijä Kaisa Heiskanen. Millaista meillä on olla töissä, miten me tuemme ammattilaisiamme? Miksi juuri Isarvo on erinomainen työpaikka?

KATSO TALLENNE TÄSTÄ >>

Haemme Varkauden toimistoon vakituiseen työsuhteeseen hallinnollista isännöitsijää.

Olet innovatiivinen, uudistumiskykyinen ja organisointitaito sekä ajanhallinta ovat vahvuuksiasi. Asiakaspalvelu on Sinulle luontaista ja palveluhenkisyys itsestäänselvyys. Mikäli sinulla on riittävät näytöt isännöinnistä ja alalle soveltuva koulutus esim. IAT. Katsomme nämä eduksi tehtävän hoidossa.

Olemme myös valmiita kouluttamaan Sinusta meille isännöitsijän, mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta tai alalle soveltuvaa koulutusta. Tällöin asenteesi ja motivaatiosi ratkaisevat. Kokemus hankejohtamisesta ja talousosaamisesta katsotaan myös eduksi.

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kehittämisestä, toimintakyvystä, hallinnosta sekä taloudesta. Omistat ajokortin ja ajoneuvon, jolla liikut kohteista toiseen. Eniten huomiota kiinnitämme kuitenkin henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi ja asenteeseen. Jos tämä tuntuu Sinulta, niin saatat olla meidän tuleva työkaveri! Tutustu meihin työnantajana ja avoimeen tehtävään TE-live infolähetyksen tallenteeseen

Tarjoamme vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkan. Saat myös tarpeellisen ammatillisen lisäkoulutuksen. Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöintityöhön tarvittavat tietojärjestelmät. Pääset toimimaan hyvässä tiimissä ja saat tarvittavan tuen menestyäksesi yhdessä meidän kanssamme.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen pasi.pesonen@isarvo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Pesonen p. 040 593 6353, pasi.pesonen@isarvo.fi

Rakennuttajapalvelut KOKRa Oy on korjausrakentamisen projektinjohto-, rakennuttamis-, ja valvontatehtäviin keskittynyt yritys Helsingissä. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu. Yrityksessä toimivalla henkilöstöllä on 40 vuoden kokemus rakennustöistä, jotka ovat keskittyneet vuodesta 1997 alkaen korjausrakentamisen eri osa-alueisiin, kuten mm. linjasaneeraukset, julkisivu- ja parvekekorjaukset, vesikattokorjaukset jne. Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt, liikekiinteistöt ja julkishallinnon kiinteistöt.

Toimintamme laajentuessa haemme toimialapäällikköä ja rakennustöiden valvojaa kyseisten tehtävien hoitamiseen. Haettavilla henkilöillä on hyvä mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaitoaan ja yrityksen liiketoimintaa uusilla toimintamalleilla ja ideoilla. Osaat myös hoitaa ja vastata työtehtävistä itsenäisesti.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvän työympäristön ja työvälineet. Tarjoamamme työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset myös itse vaikuttamaan asiakashankintaan. Lisäksi tuemme mahdollisuutta alan lisäkoulutuksiin. Autamme tarvittaessa asunnon saamisessa.

Toimialapäällikön tehtävät:
– Rakennuttajatehtävät
– Korjausselvitykset ja teettämiset
– Asiakashallinta ja -yhteistyö ja sen kehittäminen
– Eduksi katsomme lisäpätevyydet ja projektinjohtotehtävien hallinnan
– B-ajokortti

Sopiva koulutustausta on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto. Edellytetään vähintään viiden vuoden työkokemusta esitetyistä tehtävistä korjausrakentamisen puolella.

Rakennustöiden valvojan tehtävien hallinta edellyttää:
-Hyvä kirjallinen ilmaisutaito
-Korjaustöiden valvontatehtävät
-Eduksi katsotaan lisäpätevyydet ja rakennuttamistehtävien hallinnan
-B-ajokortti

Voit olla koulutukseltasi rakennusmestari tai rakennusinsinööri.

Yhteystiedot

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen kyosti.koponen@kokra.fi

Lisätietoja työtehtävistä voi tiedustella arkisin klo 15-17 välisenä aikana: Kyösti Koponen, 050 567 0727. Käsittelemme hakemuksia niiden saavuttua ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haemme kirjanpitäjää Isännöintipalvelu Isarvo Oy:lle. Isännöintipalvelu Isarvo Oy kuuluu Enceladus-konserniin, joka omistaa useampia yhtiöitä ja toimii useammalla toimialalla sekä paikkakunnalla. Enceladus Oy on perustettu vuonna 1986 ja on suomalainen perheyritys. Konserni työllistää yli 60 henkilöä. Suurin yhtiö Enceladus-konsernissa on Isännöintipalvelu Isarvo Oy. Enceladus-konsernin liikevaihto on reilu 5 miljoonaa euroa.

Isännöintipalvelu Isarvo Oy tarjoaa myös tilitoimistopalveluja. Yhtiömme kirjanpitäjänä Sinun vastuullesi kuuluvat tilitoimistoasiakkaiden kirjanpidot, tilinpäätökset, veroasiat ja palkanlaskenta. Näiden lisäksi osallistut työssäsi Isännöintipalvelu Isarvo Oy:n isännöimien taloyhtiöiden kirjanpitoon sekä omien konserniyhtiöidemme kirjanpitoon.

Edellytämme että Sinulla on kokemusta taloushallinnosta. Etsimämme henkilö vastaa itsenäisesti edellä mainittujen tehtävien hoitamisesta. Työhösi kuuluu myös asiakaspalvelua. Heeros-ohjelmiston ja Domus-isännöintijärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Haemme kirjanpitäjää Heinäveden, Varkauden tai Kuopion toimistollemme.

Me annamme Sinulle:

Vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi meillä on käytössä Epassin kulttuuri- ja liikuntaedut. Osittainen etätyöskentely on mahdollista. Mukavien työkavereiden kera tulee myös viihtyisä työympäristö. Työsuhde on vakituinen.

Jos tämä tuntuu Sinulta, niin saatat olla meidän tuleva kollega.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen arttu.hanninen@isarvo.fi. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja antaa talouspäällikkömme Arttu Hänninen p. 044 775 6166

Voit jättää avoimen hakemuksen oman alueesi vastaavalle isännöitsijälle. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Modernia isännöintiä suurella sydämellä – avoimet työpaikat! Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti isännöintialan ammattilaisia. Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöintiohjelmat ja sähköiset kanavat taloyhtiöiden talouden seurantaan sekä viestintään. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua yli toimistorajojen, etkä jää yksin. 

Tiimimme toimivat yhdeksällä paikkakunnalla. Puhallamme yhteen hiileen, kehitämme osaamista ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin.

Isarvo on moderni, uudistuva ja ajan hengessä kiinni oleva, välittävä isännöintitoimisto. Meille on tärkeää tehdä työmme läpinäkyvästi, reilusti ja suurella sydämellä.

Ota yhteyttä

Kiinnostaako ura vakavaraisessa, reilussa ja asiakaslähtöisessä työympäristössä? Ota yhteyttä oman alueesi vastaavaan isännöitsijään ja sovi tapaaminen – toimistolla tai etänä. Katso yhteystiedot alta tai valitse alueesi toimisto tästä.

Kuopio

Pasi Pesonen

040 593 6353
pasi.pesonen@isarvo.fi

Tampere

Timo Ylönen

044 765 5976
timo.ylonen@isarvo.fi

Helsinki, Espoo

Miika Jokiperä

044 765 5962
miika.jokipera@isarvo.fi

Varkaus

Kaisa Heiskanen

040 551 0124
kaisa.heiskanen@isarvo.fi

Hyvinkää, Riihimäki

Virpi Nikkanen

050 572 3643
virpi.nikkanen@isarvo.fi

Uratarinat

Ajankohtaista