Etsimme isännöinnin ammattilaisia – avoimet työpaikat

Isännöinnin ammattilaisia

Julkaistu: 4.6.2021

Toimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti isännöintialan ammattilaisia. Kiinnostaako ura Isarvolla Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Tampereella, Kuopiossa tai Varkaudessa? Jätä avoin hakemus tai kysy lisää ottamalla yhteyttä alueen vastaavaan isännöitsijään. Yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Modernia isännöintiä suurella sydämellä – avoimet työpaikat! Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti isännöintialan ammattilaisia. Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöintiohjelmat ja sähköiset kanavat taloyhtiöiden talouden seurantaan sekä viestintään. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua yli toimistorajojen, etkä jää yksin. 

Tiimimme toimivat yhdeksällä paikkakunnalla. Puhallamme yhteen hiileen, kehitämme osaamista ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin.

Isarvo on moderni, uudistuva ja ajan hengessä kiinni oleva, välittävä isännöintitoimisto. Meille on tärkeää tehdä työmme läpinäkyvästi, reilusti ja suurella sydämellä.

Ota yhteyttä

Kiinnostaako ura vakavaraisessa, reilussa ja asiakaslähtöisessä työympäristössä? Ota yhteyttä oman alueesi vastaavaan isännöitsijään ja sovi tapaaminen – toimistolla tai etänä. Katso yhteystiedot alta tai valitse alueesi toimisto tästä.

Kuopio

Pasi Pesonen

040 593 6353
pasi.pesonen@isarvo.fi

Tampere

Mikko Isoniemi

044 765 5976
mikko.isoniemi@isarvo.fi

Helsinki (Kamppi)

Miika Jokiperä

044 765 5962
miika.jokipera@isarvo.fi

Varkaus

Kaisa Heiskanen

040 551 0124
kaisa.heiskanen@isarvo.fi

Hyvinkää, Riihimäki

Virpi Nikkanen

050 572 3643
virpi.nikkanen@isarvo.fi

Espoo

Magnus Sjölund

0447511680
magnus.sjolund@isarvo.fi

Ajankohtaista