Etsimme isännöinnin ammattilaisia – avoimet työpaikat

Isännöitsijä, Kuopio / Varkaus 

Julkaistu: 27.12.2021
 
Haemme Kuopion / Varkauden toimistoon vakituiseen työsuhteeseen hallinnollista isännöitsijää.
 
Olet innovatiivinen, uudistumiskykyinen ja organisointitaito sekä ajanhallinta ovat vahvuuksiasi. Asiakaspalvelu on Sinulle luontaista ja palveluhenkisyys itsestäänselvyys. Sinulla on riittävät näytöt isännöinnistä ja alalle soveltuva koulutus esim. IAT. Kokemus hankejohtamisesta ja talousosaamisesta katsotaan eduksi.
 
Tehtävässäsi vastaat nimettyjen asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kehittämisestä, toimintakyvystä, hallinnosta sekä taloudesta. Omistat ajokortin ja ajoneuvon, jolla liikut kohteista toiseen. Eniten huomiota kiinnitämme kuitenkin henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi ja asenteeseen.
Jos tämä tuntuu Sinulta, niin saatat olla meidän tuleva työkaveri!
 
Tarjoamme vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkan. Saat myös tarpeellisen ammatillisen lisäkoulutuksen. Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöintityöhön tarvittavat tietojärjestelmät. Pääset toimimaan hyvässä tiimissä ja saat tarvittavan tuen menestyäksesi yhdessä meidän kanssamme.
Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.01.2022 osoitteeseen pasi.pesonen@isarvo.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Pesonen p. 040 593 6353 tai pasi.pesonen@isarvo.fi tai Marcus Johansson p. 044 765 5978 marcus.johansson@isarvo.fi.
 
********************
 
Isännöintipalvelu Isarvo Oy on palvellut asiakkaitaan menestyksellisesti jo yli kolme vuosikymmentä. Tarjoamme nykyaikaista isännöintipalvelua yhdeksällä paikkakunnalla. Työllistämme n. 50 palveluhenkistä isännöinnin ammattilaista. Asiakasyhtiöiden taloudesta ja kiinteistöstä pidetään hyvää huolta, teemme oikeita asioita ja tuotamme arvoa kiinteistölle.

Kirjanpitäjä, Kuopio, Varkaus, Heinävesi, muu toimisto

Julkaistu: 18.10.2021

Isännöintipalvelu Isarvo Oy:n kirjanpitäjänä vastuullesi kuuluvat tilitoimistoasiakkaiden kirjanpidot, tilinpäätökset, veroasiat ja palkanlaskenta. Näiden lisäksi osallistut työssäsi Isännöintipalvelu Isarvo Oy:n isännöimien taloyhtiöiden kirjanpitoon.

Toivomme, että Sinulla on kokemusta taloushallinnosta. Etsimämme henkilö vastaa itsenäisesti edellä mainittujen tehtävien hoitamisesta. Asiakaspalvelu on sinulle luontaista, palveluhenkisyys on itsestäänselvyys ja sinulla on hyvät tietotekniikkataidot. Heeros-ohjelmiston ja Domus-isännöintijärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Haemme kirjanpitäjää ensisijaisesti Kuopion, Varkauden tai Heinäveden toimistollemme, mutta toimipisteesi voi myös sijaita yhtiömme muilla paikkakunnilla.

Me annamme Sinulle:
Vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkan. Mukavien työkavereiden kera tulee myös viihtyisä työympäristö. Jos tämä tuntuu sinulta, niin saatat olla meidän tuleva kollega!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen arttu.hanninen@isarvo.fi. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja:
Arttu Hänninen
Talouspäällikkö
p. 044 775 6166

Isännöitsijä Helsinkiin

Julkaistu: 5.10.2021

Jos tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta, saatat olla tuleva työkaverimme Helsingin Kampin toimistollemme!
Olet innovatiivinen, uudistumiskykyinen ja organisointitaito sekä ajanhallinta ovat vahvuuksiasi. Asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja palveluhenkisyys itsestäänselvyys. Osaat myös ajatella isännöintiä uusiksi. Digitaalisuus ei ole sinulle mörkö vaan mahdollisuus.

Sinulla on riittävät näytöt isännöinnistä, kokemusta hankejohtamisesta sekä talousosaamista. Koulutus ja kouluttautuminen ei ole sinulle vierasta.
Koulutuksesi on vähintään IAT-tutkinto ja työkokemusta sinulla on isännöinnistä useammalta vuodelta.

Vastaat nimettyjen talo- ja kiinteistöyhtiöiden asunto-osakeyhtiölain mukaisten isännöintipalveluihin kuuluvien tehtävien suorittamisesta lain ja hyvän isännöintitavan mukaisesti.

Me tarjoamme sinulle vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen palkan. Saat myös tarpeellisen ammatillisen lisäkoulutuksen. Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöintityöhön tarvittavat tietojärjestelmät. Mukavat työkaverit luovat meillä viihtyisän työympäristön.

Rekrytointia hoitaa Talent Center Oy.
Petri Heinola
petri.heinola@talentcenter.fi
044 988 3394

Isännöinnin ammattilaisia

Julkaistu: 4.6.2021

Toimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti isännöintialan ammattilaisia. Kiinnostaako ura Isarvolla Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Tampereella, Kuopiossa tai Varkaudessa? Jätä avoin hakemus tai kysy lisää ottamalla yhteyttä alueen vastaavaan isännöitsijään. Yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Modernia isännöintiä suurella sydämellä – avoimet työpaikat! Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti isännöintialan ammattilaisia. Käytössämme ovat nykyaikaiset isännöintiohjelmat ja sähköiset kanavat taloyhtiöiden talouden seurantaan sekä viestintään. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua yli toimistorajojen, etkä jää yksin. 

Tiimimme toimivat yhdeksällä paikkakunnalla. Puhallamme yhteen hiileen, kehitämme osaamista ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin.

Isarvo on moderni, uudistuva ja ajan hengessä kiinni oleva, välittävä isännöintitoimisto. Meille on tärkeää tehdä työmme läpinäkyvästi, reilusti ja suurella sydämellä.

Ota yhteyttä

Kiinnostaako ura vakavaraisessa, reilussa ja asiakaslähtöisessä työympäristössä? Ota yhteyttä oman alueesi vastaavaan isännöitsijään ja sovi tapaaminen – toimistolla tai etänä. Katso yhteystiedot alta tai valitse alueesi toimisto tästä.

Kuopio

Pasi Pesonen

040 593 6353
pasi.pesonen@isarvo.fi

Tampere

Mikko Isoniemi

044 765 5976
mikko.isoniemi@isarvo.fi

Helsinki (Kamppi)

Miika Jokiperä

044 765 5962
miika.jokipera@isarvo.fi

Varkaus

Kaisa Heiskanen

040 551 0124
kaisa.heiskanen@isarvo.fi

Hyvinkää, Riihimäki

Virpi Nikkanen

050 572 3643
virpi.nikkanen@isarvo.fi

Espoo

Magnus Sjölund

0447511680
magnus.sjolund@isarvo.fi

Ajankohtaista