Pasi Pesosesta Pohjois-Savon Vuoden Isännöitsijä

Pohjois-Savon Vuoden Isännöitsijä on toimitusjohtajamme Pasi Pesonen!
 
Perustelut Pasin ehdokkuudelle olivat mieltä lämmittävät ja kuvaavat hyvin sitä kokemusta ja ammattitaitoa, joka toimitusjohtajallamme on.
 
Pasi on systemaattisesti suorittanut tärkeimmät isännöintitutkinnot: IAT, ITS ja AIT sekä johtamisen erikoisammattitutkinnon JET:n. Näiden opintojen lisäksi Pasilla on rakennusalan koulutuksena insinööri AMK ja työkokemusta rakennusalalta. Kaikki tämä koulutus ja työkokemus on vakuuttanut asiakkaat (taloyhtiöt), kollegat sekä oman työyhteisön.
 
Esihenkilönä Pasi on ammattitaitoinen ja tasapuolinen kaikkia kohtaan. Vastuuta hänelle on tullut vuosien varrella koko ajan lisää – ensin Isarvon Kuopion toimiston vetäjänä ja myöhemmin aluejohtajana. Viimeisin nimitys ja vastuualue on viime kesältä: Isännöintipalvelu Isarvon Oy:n toimitusjohtaja.
 
Kaikkien työkiireiden lisäksi Pasilla on jäänyt aikaa Pohjois-Savon Ammatti-isännöitsijät ry:n toimintaan, jossa hän on ollut aktiivinen ja erityisesti hallituksen jäsenenä hänellä on ollut mahdollista tehdä yhdistyksen toimintaan tunnetuksi.
 
Pasilla on myös tietotekniikka ja etäkokousten läpivienti hanskassa niin, että pystyy opettamaan näitä asioita omalle väelle, taloyhtiöiden hallituksille ja muille yhteistyökumppaneille.