Vuosijuhlia Isarvolla

Olemme Isarvolla ottaneet uuden käytännön henkilökunnan kiittämisessä ja palkitsemisessa. Ikää tulee jokaiselle joka vuosi lisää, mutta vuosikymmenen tai enemmänkin kestänyt työsuhde on nykyaikana harvinaisempaa. Haluamme palkita meihin sitoutuneita työntekijöitä, jotka ovat palvelleet asiakkaitamme jo yli kymmenen vuotta. Joillakin asiantuntijoistamme tuo 10 vuotta on tullut täyteen muutamia vuosia sitten, kuten alla olevista vuosiluvuista näkee – on siis jo aikakin muistaa työsuhteen ikää!

Meillä on onneksi paljon pitkäaikaisia työntekijöitä. Kysyimme tänä vuonna henkilöstöltämme, mitkä ovat Isarvon vahvuudet työnantajana. Äänestyksessä ylivoimaisesti isoin äänivyöry meni sille, että työntekijämme kokevat, että heihin luotetaan. Myös matala ja sopivan kokoinen organisaatio sekä kommunikoinnin helppous olivat henkilökuntamme mielestä vahvuuksiamme.

Kiitämme seuraavia henkilöitä yli kymmenen vuoden työsuhteesta. Nimen perässä vuosiluku, jolloin 10 vuotta on tullut täyteen.

Kuopio:

Kari Leskinen 2022

Eija Lyytinen 2021

Pasi Pesonen 2020

Varkaus:

Eija Sutinen 2022

Helsinki:

Kati Kolehmainen 2021

Uusimaa:

Tanja Lepistö 2022

Virpi Nikkanen 2019

Ari Virtanen 2020

 

Kiittäen,

Pasi Pesonen ja muu johtoryhmä