Henkilöstötarinassa Virpi Nikkanen

“Isarvo on perheyritys, jossa johtoa on helppo lähestyä ja koen että pääsen vaikuttamaan talon asioihin. On iso asia tuntea kuuluvansa Isarvo-perheeseen.” 

Hyvinkään ja Riihimäen vastaava isännöitsijä Virpi Nikkanen on toiminut Isarvolla siitä lähtien, kun Isarvo rantautui Hyvinkäälle. Osaamistaan intohimoisesti kehittävää Virpiä on kehuttu paljon asiakkaiden toimesta.  

Vuonna 2013 Isännöintipalvelu Isarvo Oy osti Peripetin liiketoiminnan, jossa tein kiinteistösihteerin ja kirjanpitäjän tehtäviä. Siitä asti olen ollut Isarvolla töissä, ja vuonna 2017 valmistuin isännöitsijäksi, Virpi kertoo. 

Virpi kertoo viihtyneensä todella hyvin isarvolaisena.  

Isarvo on perheyritys, jossa johtoa on helppo lähestyä ja koen että pääsen vaikuttamaan talon asioihin. On iso asia tuntea kuuluvansa Isarvo-perheeseen. Paljon tulee myöskin kiitosta siitä, että meidät Isarvolaiset oikeasti tavoittaa puhelimitse.

Virpi kertoo olevansa monipuolinen, hän on toiminut kiinteistösihteerinä, kirjanpitäjänä ja isännöitsijänä.

– Minulla on kuva mitä jokaisen työpäivään ja tehtäviin kuuluu.  Olen aloittanut kiinteistösihteerinä ja nyt toimin vastaavana isännöitsijänä, sekä olen ollut Isarvo Uusimaa palveluksessa alusta asti, kun Isarvo rantautui Hyvinkäälle. 

Pientä kivaa: 

Lempiruoka: Pasta 

Lempilomakohde: Mökki Savossa 

Lempimusiikki: Suomirock 

Lempijuoma: Kahvi