Henkilöstötarinassa Pasi Pesonen

“Vuosien varrella on paljon tapahtunut, mutta yritys on säilynyt ns. perheyrityksenä. Täällä ei tarvitse pokkuroida!”

Vuonna 2002 Isännöintipalvelu Isarvolla aloittanut, kolmen pojan isä, Pasi Pesonen on kovan luokan ammattilainen ja kirjaimia nimen perästä löytyy ehkä enemmän, kuin aakkosista. Nykyään hän toimii Isarvon toimitusjohtaja sekä Kuopion, Varkauden ja Heinäveden aluejohtajana ja Kuopiossa vastaavana isännöitsijänä.

Isarvolla olen saanut edetä uralla ja työnantaja on mahdollistanut kouluttautumisen. Olen saanut vastuuta ja tehdä vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä. Työuran myötä vastuut ovat lisääntyneet, ja lisääntyvät entisestään työtehtävien muotoilun kautta, Pasi iloitsee.

Isarvolla työkaverit ovat iso voimavara jokaiselle meistä. Työ on välillä hyvinkin hektistä ja vastuu on iso – huolehdimmehan ihmisten kodeista.

Hyvät työkaverit ja yhteisen tekemisen henki ovat parasta täällä toimistolla. Aina joskus tulee kitkaa, mutta niistäkin on selvitty, Pasi sanoo.

Koulutus:

Insinööri AMK (Rakennusala, tuotannonohjaus), JET (johtamisen erikoisammattitutkinto, Savon Ammattiopisto), Kiinteistöalan koulutuskeskuksessa isännöintialan tutkinnot AIT (ylempi ammatti-isännöitsijän tutkinto), ITS (=isännöinnin jatkotutkinto), IAT (=isännöitsijän tutkinto). JET ja isännöintialan tutkinnot Isännöintipalvelu Isarvossa työssäolon aikana.

Pientä kivaa:

Lempiruoka: Ei erityistä, koska hyvä ruoka on aina hyvää. Ruuassa yleisesti materiaalien tuoreus ja kotimaisuus tärkeää. Perinteinen karjalanpaisti, keitinperunat ja puolukkahillo.

Lempilomakohde: Kaikki käy, ehkä tällä hetkellä ulkomaista Kroatia (jonne viimeisin ulkomaan matka keväällä 2019, korona sotkenut uudet matkat) ja kotimaasta Kuusamon mökki

Lempikappale: Olen lähes kaikkiruokainen musiikin suhteen, tyylisuuntana ehkä rock enemmän lähellä mielimusiikkia. Jos jotakin on nimettävä niin viimeaikaisista Be Thou My Vision – Audrey Assad (virsi 923)

Lempijuoma: Vesi/maito, tummat oluet