Isännöintipalvelu Isarvo Oy toimitusjohtajaksi nimitetty Pasi Pesonen

Isännöintipalvelu Isarvo Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Uutena toimitusjohtajana aloittaa Pasi Pesonen 1.6.2022.

Pasi Pesonen on toiminut Isännöintipalvelu Isarvo Oy:n Kuopion toimipisteellä isännöitsijänä vuodesta 2002 ja vastaavana isännöitsijänä sekä aluejohtajana vuodesta 2010.

Tavoitteeni toimitusjohtajana on saada Isarvolle lisää keskusteluilmapiiriä ja oletusvapaata toimintaa edelleen kehittyvän asiakkuusstrategian rinnalle. Perhearvojemme mukaisesti pyrimme kannustamaan avoimeen ja viestinnälliseen liiketoimintaan, jonka pääkulmana on yhteisöllisyys, Pesonen sanoo.

Isännöintipalvelu Isarvo Oy:n toimitusjohtajana toiminut Marcus Johansson jättää tehtävänsä hyvässä yhteisymmärryksessä.

Isarvo on kehittynyt toimitusjohtajakauteni aikana merkittävästi työnantajana sekä palveluorganisaationa. Saimme ISA-laatujärjestelmän hyväksytettyä kaikille toimipisteillemme, digitaalisuus on ottanut valtavan harppauksen uuden ohjelmiston myötä sekä myynti ja markkinointi on tuotu nykyaikaan. Nyt on aika siirtää Isarvon vetovastuu eteenpäin, Johansson summaa.

Marcus Johansson muistaa lämpimästi työyhteisöä ja asiakkaita, joiden kanssa on saanut kehittää Isarvoa organisaationa.

Kiitän kaikkia Isarvon ammattilaisia, asiakkaita ja kumppaneita tästä haastavasta, mutta loppujen lopuksi kuitenkin iloisesta ajasta, jonka olen saanut viettää Isarvolla, Johansson päättää.

Marcus Johansson jättää tehtävänsä toimitusjohtajana 31.5.2022 ja 1.6.2022 tehtävässä aloittaa Pasi Pesonen. Pesonen on kesälomalla 20.6.-10.7.2022, jonka aikana Johansson sijaistaa toimitusjohtajan tehtävissä.

 


Lisätietoja: Pasi Pesonen, pasi.pesonen@isarvo.fi, 040 593 6353 tai Marcus Johansson, marcus.johansson@isarvo.fi, 044 765 5978